WebwinkelKeur: Webshop keurmerk & reviews for WordPress | Albert Peschar | review

WebwinkelKeur: Webshop keurmerk & reviews for WordPress | Albert Peschar | review,reviews,sidebar,woocommerce

Description

WebwinkelKeur is hét (grootste) keurmerk en reviewsysteem voor webwinkels. Met ons zorg je ervoor dat de omzet van jouw webwinkel wordt verhoogd.

Webwinkel keurmerk
Bemachtig ons webshop keurmerk en laat net als meer dan 6.000 andere webshops zien dat je webwinkel betrouwbaar is. Verdien aanvullende badges en blijf daarmee de concurrentie voor.

Reviews voor webshops
Geen webshop kan zonder het pro-actief verzamelen van reviews. Het verzamelen en tonen van betrouwbare reviews zorgt ervoor dat de conversie van je webwinkel flink verbeterd. Met WebwinkelKeur verzamel eenvoudig en automatisch reviews. We bieden je daarvoor innovatieve review software die het voor de klanten zo eenvoudig mogelijk maakt om reviews te plaatsen. WebwinkelKeur draagt daarbij zorg voor het eerlijk verzamelen van reviews, wat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Over de plugin
De WordPress plugin zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel. Zo integreert de module automatisch de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar binnen elke WordPress website of webwinkel. Voor gebruikers van de WooCommerce plugin voor WordPress zorgt de module voor het automatisch versturen van reviewverzoeken aan je klanten. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Klik hier voor meer informatie over de WordPress module.

WebwinkelKeur lidmaatschap
Deze plugin is geheel gratis te gebruiken, lidmaatschap van WebwinkelKeur is wel noodzakelijk. Bekijk onze pakketten voor meer informatie.

Frequently

Kan ik voorkomen dat voor bepaalde orders uitnodingen worden aangevraagd?

Dat kan door de hook webwinkelkeur_request_invitation te implementeren:

add_filter('webwinkelkeur_request_invitation', function ($should_invite, WC_Order $order) {
  if ($order->get_total() < 10) {
    return false;
  }
  return $should_invite;
}, 10, 2);

Installation

 1. Plaats de map “webwinkelkeur” in de map “wp-content/plugins” op de webserver.
 2. De plugin kan nu worden geactiveerd in de administratieinterface. Ga daarvoor naar Plugins en klik op Activeren bij de WebwinkelKeur plugin.
 3. Klik op Instellingen om de plugin te configureren.
 4. Controleer of de sidebar op uw site wordt getoond.

Plugin author

Albert Peschar

Plugin official website address

https://wordpress.org/plugins/webwinkelkeur/
If you encounter problems in using the WebwinkelKeur: Webshop keurmerk & reviews for WordPress plugin, you can comment below, and I will try my best to help you solve the problem

Leave a Comment

Your email address will not be published.